kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Miksi polyesterikangas on suosittu? Onko polyesterikangas todella erittäin hengimätön?

Aika: 2022-07-11 Osumat: 77

Pure luonnonkuitukankaat ovat puuvilla, hamppu, silkki, villa, asbesti jne. Vaikka tärkein luonnonkuitu, mutta ei ole vähäpätöisiä ongelmia, kuten kemiallinen epävakaus, luottaa alhainen saanto luonnonmateriaaleja, luonnonkuidut ovat alttiita hometta , koit, haalistuvat käytön jälkeen, ei helppo asettaa, helposti syntyy ryppyjä jne.

4-1

In consideration of more mass production, chemical fibers are put on the market in one experiment and improvement, low cost and high yield, and can be modified, easy to process and have a strong tensile properties. Such as polyester fiber, which is commonly known as polyester fabric, according to polyester has excellent shaping properties, polyesterilanka and fabric by shaping or straight, or fluffy pleats, in use, even after many washes, can also maintain the original form.
Ja polyesterin kemialliset ominaisuudet, polyesterimolekyyli koostuu lyhyestä alifaattisesta hiilivetyketjusta, esteriryhmästä, bentseenirenkaasta, päätealkoholihydroksyyliryhmästä, poista kahden pään alkoholihydroksyyliryhmä, muita polaarisia geenejä ei ole, minkä vuoksi polyesterikuidusta on keskusteltu huonona hydrofiilisenä.

4-2

Polyesterimolekyyli sisältää 46 % esteriryhmää, ja esteriryhmä voidaan hydrolysoida ja lämpökrakata yli 200 ℃:n lämpötilassa, ja vahva alkalikontakti saippuoituu ja polymeroitumisaste pienenee, eikä tavallisen annoksen pesuaineella alle 100 ℃ ole vaikutusta. polyesterikankaalla.
Polyesterikangas kestää voimakasta valoa, joten se sopii verhokankaalle. Luonnonkuituihin verrattuna polyesterikankaat kestävät paremmin auringonvaloa. Vaatteita kuivattaessa monet ihmiset huomaavat "Ei auringonvalolle" -merkin, koska monilla kankailla voi olla sivuvaikutuksia auringonvalolle altistuessaan, mutta syvällä sisimmässäsi monet ihmiset tuntevat, että vaatteilla ei ole sielua, jos ne eivät ole alttiina auringonvalolle (yskä). , joten polyesterikankaat voidaan turvallisesti altistaa auringonvalolle ja myrkylle (haha).
Polyesteri on myös erittäin joustavaa, jopa toistuvan hankaamisen jälkeen se palaa nopeasti prototyyppiensä, eikä jätä epämiellyttäviä ryppyjä.
On myös turvallisuuskysymys, polyesterikankaat ovat erittäin lämmönkestäviä ja höyrymuovaustekniikka kestää täydellisesti.

4-3

Polyesterikankaan kemikaalinkestävyys on myös erittäin hyvä, kemialliset pesuaineet pesutarvikkeet, kuten valkaisuaineet, eivät aiheuta haittaa kankaan sisällölle. Polyesterivaatteiden ei tarvitse pelätä liikaa hometta, muista laittaa kaappiin tusina koipalloa, jotta voit olla varma, että kaappiin sijoitetut vaatteet, mutta myös murehtia kellastumista ja pitkiä hometta? Vaikka laittaisit N koipalloa, silti huolissasi vaatteiden rakkaudesta kaappiin, mutta polyesterikangas saattaa pystyä kiertämään tällaisia ​​ongelmia pohjimmiltaan.

4-4