kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Kesäulkoilua, miksi minun pitäisi valita nopeasti kuivuvat vaatteet

Aika: 2022-07-11 Osumat: 69

3-1

Liikunta tekee ihmisistä terveitä ja energisiä, varsinkin nykyään monilla on tapana juosta ja nousta aikaisin aamulla juoksemaan tai harrastamaan liikuntaa, ihmiset ovat paljon parempia päivän henkiä, rakastavat urheilua ihmiset antavat muille erittäin aurinkoisen tunne todellakin, mutta myös erittäin eliitti. Mutta millaisia ​​vaatteita meidän pitäisi käyttää kun treenaamme? Nopeasti kuivuvat vaatteet saattavat olla hyvä valinta.
Jotkut ihmiset pitävät nopeasti kuivuvia vaatteita hyvin salaperäisinä, koska ajatellaan, että sisällä on paljon korkean teknologian komponentteja, itse asiassa suurin osa nopeasti kuivuvista vaatteista on valmistettu kemiallisista kuitukankaista, johtuen erilaisesta käsittelytekniikasta, niin, että sillä on erilaisia ​​maagisia vaikutuksia, joita tavallisilla vaatteilla ei ole. Nopeasti kuivuvat vaatteet ei ole hien imeytymistä, vaan hiki siirtyy nopeasti vaatteiden pintaan, ilmankierron kautta hiki haihtuu, jotta saavutetaan nopea kuivaus, yleinen nopeasti kuivuva vaatteiden kuivausnopeus kuin puuvilla. kankaita 50 % nopeammin.

3-2

Nopeasti kuivuvien vaatteiden kankaat ovat pääosin polyesteriä, mutta joissain käytetään myös ympäristöystävällisiä kuituja, kuten soijaa. Polyesteri ei ole niin imukykyinen kuin puuvilla ja pellava. Polyesterikuidun suurin ominaisuus on, että se ei ime vettä imeytymisen jälkeen, vaan lisää haihtumisnopeutta lisäämällä märkäpinta-alaa.
Nopeasti kuivuvien vaatteiden toiminnalliset ominaisuudet: monet ihmiset urheilussa, jotta päästään eroon paljon hiki kertynyt ihon pintaan epämiellyttävä tunne, laittaa "mukava ja hengittävä" puuvilla vaatteet. Mutta itse asiassa puuvillavaatteet voivat imeä vain hikeä, eivät hengittävät, eivät sovellu urheiluvaatteisiin. Oikea lähestymistapa on valita löysät ja mukavat, venyvät, hengittävät ja helposti hikoilevat nopeasti kuivuvat vaatteet.
Olemme esitelleet nopeasti kuivuvien vaatteiden toiminnalliset vaikutukset, sitten esittelemme nopeasti kuivuvien vaatteiden puhdistamisen ja varotoimenpiteet.

3-3

Kuinka usein minun tulee pestä nopeasti kuivuvat vaatteet? Nopeasti kuivuvat vaatteet tulee pestä jokaisen harjoituksen jälkeen.
Päivän intiimivaatteet on suositeltavaa vaihtaa ja pestä ajoissa samana päivänä, jotta vältytään bakteerien kasvulta, hikiläiskiltä ja muilta tahroilta. Ennen vaatteiden pesua kannattaa tarkistaa vaatteiden sisällä oleva pesutarra ja pestä ne pesuetiketissä ilmoitettujen varotoimien ja pesumenetelmien mukaisesti, jotta vältytään vaatteiden vaurioitumiselta vääristä pesumenetelmistä.
Kuinka pestä nopeasti kuivuvat vaatteet paremmin? Yleensä nopeasti kuivuvat vaatteet ovat veden- ja tuhkankestäviä, kaada vain pyykinpesuainetta veteen, liota vaatteita puoli tuntia, hiero hellävaraisesti, huuhtele hyvin ja käytä kuivausrumpua tai vain ripusta kuivaukseen.
Nopeasti kuivuva vaatekangas enemmän polypropeenia, tämä kangas on helppo rypytellä, mitä useammin pesuilmiö on ilmeisempi, kuivuessa tai tulen lähellä on helppo ikääntyä. Myöhemmin käytetään enemmän polyesteriä polypropeenin sijasta, sen ominaisuuksia ei ole helppo pilata ja ikääntyä. Molemmat kankaat pesussa, älä hankaa voimakkaasti, konepesu, sitten myös auki "hellävaraiseen" vaihteeseen.
Nopeasti kuivuvat vaatteet valmistetaan ulkokäyttöympäristön vaatimusten mukaan. Yleensä keväällä ja kesällä voi käyttää nopeasti kuivuvia vaatteita, kun ne ovat kätevämpiä kuin raskas nyrkkeilysäkki, paljon käytännöllisempiä. Siksi niille, jotka rakastavat urheilua, urheilua, pyöräilyä, ulkoilua, nopeasti kuivuvat vaatteet ovat erittäin hyvä valinta.