kaikki kategoriat

Yrityksen profiili

Etusivu> Tietoa meistä > Yrityksen profiili

Zhejiang Tongyou I&E Co., Ltd.

Zhejiang Tongyou Import & Export Co., Ltd. rekisteröitiin tammikuussa 2018, ja se sijaitsee Taozhu Streetissä, Zhuji Cityssä, Zhejiangin maakunnassa, ja sen pinta-ala on noin 23,000 21,500 neliömetriä ja rakennusala noin XNUMX XNUMX neliömetriä.

The company mainly deals in nylon, polyester and other textile raaka-aineet, as well as a series of products such as double twister, winder, wire supporter, shaking machine and various textile machinery. We can provide various specifications of high-quality raw materials and textile equipment for cotton socks, stockings, seamless underwear, gloves, clothing, etc.

In order to internationalize the company's products, in 2018, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., Zhejiang Tongyou Machinery Technology Co., Ltd., and Zhejiang Tongyou kemiallinen kuitu Co., Ltd. jointly established Zhejiang Tongyou Import and Export Co., Ltd., which is responsible for its "Flying Tiger" and "Tongyou" series of products are sold at home and abroad. The company adopts an advanced management model, has strong technical force, and has formed a complete system from product research and development, production, sales to after-sales service.

Yksi emoyhtiöistä, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., on perustettu vuonna 1995, ja se on erikoistunut erilaisten tekstiilikoneiden, kuten kiertokoneiden, kelauskoneiden, langanlaajennusten ja hanksojen, tuotantoon. Yli 20 vuoden tuotantopalvelukokemus, ammattimainen tuotantolaitteiden kokoonpanolinja, ammattimainen tuotantotekniikka ja ammattitaitoiset teollisuustyöntekijät. Siitä lähtien, kun tuote tuli markkinoille, se on saanut yksimielistä kiitosta tekstiili-, neule-, lanka-, painatus- ja värjäysalan yrityksiltä. Olemme perustaneet syvällisiä strategisia yhteisleasing-liittoutumia nailonin, polyesterin ja muiden tuotantotoimittajien sekä kotimaisten suurten tekstiilikoneiden ja -laitteiden valmistajien kanssa edistääksemme yhdessä uusien tuotteiden tutkimusta ja kehitystä ja joilla on hyvä maine alalla.

The company is headquartered in Sandu Town, Zhuji City, Zhejiang Province, only 1 km away from the suuri nopeus exit and the railway station, with convenient transportation and prompt delivery. Ningbo Port 1.5 hours, Shanghai Port 2.5 hours, Hangzhou Xiaoshan International Airport 45 minutes, Yiwu International Airport 20 minutes, 2.5 hours to Shanghai Pudong International Airport.
Yhtiön tuotteita on vuosien mittaan myyty hyvin Zhejiangissa, Jiangsussa, Guangdongissa, Shanghaissa, Fujianissa ja muilla suurilla kotimaisilla neulonta- ja tekstiilimarkkinoilla ja viety Eurooppaan, Amerikkaan, Kaakkois-Aasiaan ja muihin maihin, ja se on perustanut useita toimistoja Kaakkois-Aasia on vastuussa tuotteen myynnin jälkeisestä myynnistä. Aiheeseen liittyvät palvelut.

Noudatamme käsitettä "rehellinen yhteistyö, luo win-win-tilanne", toteutamme periaatteen "selvi laadulla, etsi uskottavuutta palvelulla" ja pyrimme rakentamaan ensiluokkaista kansainvälistä yritystä!